magyarul olvasnád?

Brandul turistic al Romaniei


romania logoNici n-a fost lansat bine sloganul si logo-ul campaniei de promovare a turismului romanesc, la Shanghai, ca au si inceput sa apara acuzatii.

Sloganul este "Explore the Carpathian garden", iar logo-ul este reprezentat de imaginea unei frunze, plasata deasupra numelui tarii (vezi foto).
Noul afis publicitar al turismului romanesc, parte a unei campanii uriase, de peste 70 de milioane de euro, seamana perfect cu cel al unei companii britanice de transport, a descoperit Inpolitics. Numai brand-ul turistic a costat 850.000 de euro.

Frunza mioritica este insa aproape identica cu cea folosita intr-o campanie de promovare de catre o firma britanica. Change Transport este un proiect englezesc, de autobuze ecologice.

De fapt, frunza respectiva poate fi cumparata cu 250 de dolari de pe Internet, dupa cum arata blogger-ul Cristian Francisc Dorombach. O imagine identica cu cea de pe logo-ul Romaniei poate fi cumparata, la 250 de dolari, de pe site-ul dreamstime.com, arata Piticu.ro.

(Sursa)


(+4) 0756-036.958
Ce se aude

Lucrari recente

Am terminat varianta nouă a siteului cazantech.ro. Noua pagină vă oferă mai multe informaţii despre firmă şi produlele lui.

Tuturor celor care iubesc muntele pentru vraja plimbărilor și ascensiunilor montane în sezonul estival, iar iarna alunecarea pe pârtiile acoperite cu omăt gros, pensiunea "Tihna Muntelui" este sinonimul seducției sufletului și privirii.

Cuvinte cheie
brand, romania, logo, frunza, comapanie,