magyarul olvasnád?

Multimedia

multimedia

În zilele noastre multimedia a apărut pe piaţa publicitară şi ca instrument de prezentare. Spre deosebire de mijloacele tradiţionale, aceasta utilizează şi canale pe care celelalte mijloace media sunt capabile să utilizeze doar separat: în afară de text, sunet, imagine, animaţie, şi video, interactivitatea asigură şi posibilitatea de a implica utilizatorul în procesul prezentării şi în schimbarea ordinii elementelor.

Asemenea unei pagini web, multimedia oferă soluţii creative în stare offline. Homepage-ul proiectat pe DVD-uri sau CD-uri de diferite mărimi, în afară de câteva posibilităţi interactive (suprafaţă administrativă, forum, jurnal) asigură aceleaşi posibilităţi ca şi o pagină web.

Multimedia este un mijloc simplu al prezentărilor (în general), al prezentărilor de firme şi produse, şi oferă informaţii nelimitate clienţilor. Animaţia poate să fie combinată nemărginit cu text, video sau alte posibilităţi interactive.


Cere acum oferta noastră de preţ!


portofoliu

Varful paginii
  • CD Pro Aditiv
  • Ghid practic
  • Harmonya Garden
  • Consiliul Judetean Harghita
  • Motel Patru CD
(+4) 0756-036.958
Servicii aferente

Lucrari recente

Am terminat varianta nouă a siteului cazantech.ro. Noua pagină vă oferă mai multe informaţii despre firmă şi produlele lui.

Tuturor celor care iubesc muntele pentru vraja plimbărilor și ascensiunilor montane în sezonul estival, iar iarna alunecarea pe pârtiile acoperite cu omăt gros, pensiunea "Tihna Muntelui" este sinonimul seducției sufletului și privirii.

Cuvinte cheie
multimedia, cd, dvd, interactiv, sunet, imagine, video, animație