magyarul olvasnád?

SEO

optimizare

SEO vine de la "search engine optimization" si reprezinta serviciul de optimizare al unui site web pentru a atinge pozitii cat mai inalte in motoarele de cautare.

Prin SEO (optimizarea site-ului web) firma îşi realizează structura şi conţinutul paginii sale web într-un mod în care expresiile considerate importante să apară într-un loc cât mai distinctiv pe listele browserilor. De exemplu, pentru o pensiune dintr-un ţinut secuiesc, expresiile „pensiuni secuieşti” , „pensiuni din ţinuturi secuieşti”, pot fi relevante, deoarece vizitatorii vor fi interesaţi de serviciile oferite de pensiuni.
SEO este greu de realizat de către persoane necalificate - merită să cerem ajutorul unui consultant - încet dar sigur, în acest fel se poate asigura majorarea numărului de vizitatori ajunşi pe pagina web.

 

Faţă de SEO, search engine marketing (SEM) poate să aducă rezultat rapid.
În această situație pagina web apare în „linkuri sponsorizate” a paginii găsite, ca răspuns la căutările expresiei respective. Plata trebuie realizată pay-per-click, adică numai vizitatorul cu adevărat interesat înseamnă cheltuială. Momentan browsingul pe web este cel mai popular serviciu al internetului. După o cercetare europeană 10 din 8 persoane care utilizează internetul folosesc periodic browsingul, depăşind utilizarea e-mail-urilor (7,5), şi citirea ştirilor (7,22). Browsingul arată o creştere dinamică în toată lumea.

Avantajul optimizarii este cresterea traficului. Trafic de calitate direct interesat de produsul sau serviciul oferit de site-ul optimizat.

 

seo


Cere acum oferta noastră de preţ!


portofoliu

Varful paginii
 • www.erdoalji.ro

  www.erdoalji.ro

 • www.harplast.ro

  www.harplast.ro

 • www.zetevar.ro

  www.zetevar.ro

 • www.irigatii-ro.ro

  www.irigatii-ro.ro

(+4) 0756-036.958
Servicii aferente

Lucrari recente

Am terminat varianta nouă a siteului cazantech.ro. Noua pagină vă oferă mai multe informaţii despre firmă şi produlele lui.

Tuturor celor care iubesc muntele pentru vraja plimbărilor și ascensiunilor montane în sezonul estival, iar iarna alunecarea pe pârtiile acoperite cu omăt gros, pensiunea "Tihna Muntelui" este sinonimul seducției sufletului și privirii.

Cuvinte cheie
seo, search engine, optimization, optimizare, site web,  motoare de căutare, cuvinte cheie, analiză, marketing, structură, sem