magyarul olvasnád?

Webdesign


O pagină web este o resursă aflată în spaţiul web (WWW) din Internet, de obicei în format HTML sau XHTML (extensia numelui fişierului fiind de cele mai multe ori .html sau .htm) şi având hiperlinkuri (hiperlegături) pentru navigarea simplă (cu un singur click de mouse) de la o pagină sau secţiune de pagină la alta.

FREE STUFF - Descarca acum!


Ce vă oferim?



Vă oferim servicii profesionale, atât în cazul paginilor web(webdesign), proiectarea siglelor(logo design), fotografierii produselor, cât şi în cazul realizării prospectelor, flyerelor, broşurilor, cărţilor de vizită.

mi a css?

Ce înseamnă CSS?

CSS (Cascading Style Sheets) este un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML. Vocabular...

mi a seo?

Ce înseamnă SEO?

SEO (search engine optimi- zation) reprezintă serviciul de optimizare al unui site web pentru a atinge poziţii cât mai înalte în motoarele de căutare (Google.com).
Citeşte mai departe...

szolgáltatásaink

Servicii

- webdesign
- print design
- lucrări tipografice, DTP
- image design
- înregistrare nume domenii
- găzduire site

design

SEO Tools

Încercaţi uneltele SEO, oferite gratuit!
Aşteptăm comentariile legate de aceste utilitare.

- Generator meta-tag
- Page Rank checker
- Generator robots.txt

(+4) 0756-036.958
Ce se aude

Lucrari recente

Am terminat varianta nouă a siteului cazantech.ro. Noua pagină vă oferă mai multe informaţii despre firmă şi produlele lui.

Tuturor celor care iubesc muntele pentru vraja plimbărilor și ascensiunilor montane în sezonul estival, iar iarna alunecarea pe pârtiile acoperite cu omăt gros, pensiunea "Tihna Muntelui" este sinonimul seducției sufletului și privirii.

Cuvinte cheie
promotie, oferta, comanda, webdesign, site web, print design, graphic design, seo, seo tools, nume domeniu, hosting, html, css